Ярмоленко і Коноплянка - найдорожчі футболісти східної Європи

Поділитися
Ярмоленко і Коноплянка - найдорожчі футболісти східної Європи Ярмоленко і Коноплянка - найдорожчі гравці зі східної Європи © vk.com
Німецький ресурс Transfermarkt.de підвищив ціну футболістів збірної України.

Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко і півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка стали найдорожчими футболістами східної Європи за даними авторитетного порталу Transfermarkt.de, передає Футбол 1.

За оновленими даними, вартість двох українських футболістів однакова і становить 25 мільйонів євро. Таким чином, ціна Ярмоленка піднялася на 1 мільйон євро після виходу "Динамо" в плей-офф Ліги чемпіонів.

Коноплянка за півроку подорожчав на 7 мільйонів. У поточному сезоні в складі іспанської "Севільї" український півзахисник провів 21 матч, забив 5 голів і віддав 7 результативних передач.

Варто відзначити, що найдорожчим футболістом збірної Росії є півзахисник московського ЦСКА Алан Дзагоєв, ціна якого становить 18 мільйонів євро.

Читайте також: "Евертон" знову вступив в переговори щодо трансферу Ярмоленка - ЗМІ

Нагадаємо, що раніше Коноплянка і Ярмоленко увійшли в рейтинг ста кращих футболістів 2015-го року за версією The Guardian.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі