Ярмоленко готовий "ночувати на футбольному полі", щоб зіграти з "Манчестер Сіті"

Поділитися
Ярмоленко готовий "ночувати на футбольному полі", щоб зіграти з "Манчестер Сіті" Ярмоленко вже тренується в загальній групі © ФК Динамо
Лідер "Динамо" сподівається бути повністю готовим до матчу плей-офф Ліги чемпіонів.

Андрій Ярмоленко, який вперше в міжсезоння зіграв у товариському матчі "Динамо", прокоментував своє повернення.

"Радий, що нехай і в кінці другого збору, але вдалося зіграти в контрольному матчі і відчути ігровий ритм. Сподіваюся, що ця травма більше ніколи не буде турбувати мене, і я повернуся і буду тільки сильніше.

Як мені говорили всі лікарі, з якими довелося спілкуватися за цей час, наслідки цієї травми так швидко не пройдуть, і я буду місяці три відчувати дискомфорт. Але з кожним тренуванням біль буде все менше і менше. Звичайно, в деяких моментах під час гри відчував її, але найголовніше, що з кожним днем у мене з'являється впевненість", - підкреслив Ярмоленко.

Лідер "Динамо" заявив, що поки далекий від оптимальних кондицій: "Я розумію, що поки далекий від своїх найкращих кондицій, тому хочеться тренуватися і тренуватися. Трохи засмучений, що залишається десять днів до першої гри з "Сіті", і тренерський штаб дає все менше навантажень. Зараз команда має по одному тренуванню в день, а я б хотів два рази займатися. Буду, напевно, більше працювати індивідуально, тому що потрібно набирати форму і входити в сезон максимально підготовленим".

При цьому Ярмоленко підкреслив, що готовий робити все, щоб зіграти в плей-офф Ліги чемпіонів: "Від себе я зроблю все можливе, навіть буду ночувати на футбольному полі, якщо допоможе, але все буде залежати від тренерського штабу".

Читайте також: Пройти "Манчестер Сіті" з глядачами буде набагато легше - Суркіс

Нагадаємо, Ярмоленко травмувався у грі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Маккабі". Перший матч проти "Ман Сіті" "Динамо" проведе 24 лютого в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі