Ярмоленка визнали найефективнішим форвардом

Поділитися
© redorbit.com
Гол у ворота «Оболоні» зробив нападника київського «Динамо» Андрія Ярмоленка найефективнішим гравцем чемпіонату. Його точні удари принесли віце-чемпіону країни 5 перемог.

А.Ярмоленко наздогнав у перегонах бомбардирів нападника «Волині» Майкона. В обох тепер на рахунку по 11 голів. Взагалі А.Ярмоленко забив 30 м'яч у Прем'єр-лізі. Враховуючи, що на його рахунку також 8 точних ударів у кубках та 6 - за збірну, то такими темпами 22-річний динамівець вже в цьому сезоні напевно подолає рубіж у 50 м'ячів.

Партнер А.Ярмоленко за атакою у збірній - Марко Девіч - забив 70-й м'яч у кар'єрі («Металіст» - «Таврія» - 2:0).

Відзначимо і потенційного учасника Євро-2012 у складі збірної Хорватії Ніколу Калініча з «Дніпра». У цьому турі він двічі забив «Волині» - 2:1. Також дуплетом вистрілив і кандидат у національну команду України Євген Селезньов («Карпати» - 5:0). По два м'ячі провели гравці донецького «Металурга» Пізеллі і Траоре («Ворскла» - 6:3).

Зону єврокубків ризикує залишити «Арсенал», який програв на своєму полі «Чорноморцю» - 0:1. «Кривбас», у свою чергу, обігравши «Іллічівець», піднявся на п'яту сходинку турнірної таблиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі