Японські брати-боксери наблизилися до досягнення Володимира і Віталія Кличків

Поділитися
Японські брати-боксери наблизилися до досягнення Володимира і Віталія Кличків Томокі Камеда і його брати - за класикою "братнього" ​​жанру
Виявляється і в Японії є свої відомі брати-боксери. Щоправда виступають вони у більш звичній і природній для японців ваговій категорії.

Книга рекордів професійного боксу була переписана у четвер 1 серпня, коли японець Томокі Камеда завоював титул чемпіона світу WBO у вазі до 53,5 кг, ставши третім чемпіоном світу у родині після братів Кокі і Даікі.

Таким чином, японські брати можуть випередити українців Віталія і Володимира Кличків за кількістю титулів, завойованих однією боксерською сім'єю. В їхніх руках, нагадаємо, перебуває п'ять поясів - за версією WBC, WBO, WBA, IBF і IBO.

Томокі, якому в липні виповнилося 22 роки, на Філіппінах переміг представника Намібії Паулуса Амбунду і відібрав у того титул. 26-річний Кокі Камеда у даний час володіє поясом чемпіона світу за версією WBA у тій же вазі, а 24-річний Даікі Камеда раніше був володарем титулу WBA у категорії до 52,2 кг, повідомляє агентство "Р-Спорт".

Брати Камеда 3 вересня можуть встановити новий рекорд: "безтитульний" в даний момент Даікі на батьківщині у місті Такамацу битиметься за титул IBF з мексиканцем Родріго Герреро і в разі перемоги в японській сім'ї одночасно будуть три брати-чемпіони.

Відзначимо, що Володимир Кличко проведе захист титулу WBA у суперважкій вазі проти росіянина Олександра Повєткіна 5 жовтня у Москві, а Віталій Кличко цілком можливо вийде на бій проти канадця Стіверна, який буде претендувати на його титул за версією WBC. !zn

Читайте також:

Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду

Призери Олімпіади в Лондоні Гвоздик і Берінчик поки не йдуть у професійний бокс

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі