Янукович заспокоїв Суркіса, що до 2012 року того не чіпатимуть

Поділитися
Президент України вважає, що обговорення внутрішніх проблем Федерації футболу України (ФФУ) слід відкласти на наступний рік. Про це він сказав під час зустрічі з польськими журналістами, у вівторок, 1 лютого.

Янукович повідомив, що вже провів відповідну зустріч з президентом ФФУ Григорієм Суркісом.

Президент України висловив впевненість, що Україна не втратить права на проведення чемпіонату Європи з футболу через конфлікт навколо ФФУ.

За його словами, минулого року нашій країні вдалося увійти в графіки підготовки до турніру, а будівництво деяких об’єктів майбутнього чемпіонату нині йде навіть з випередженням. «В минулому році нам вдалося надолужити відставання у підготовці до чемпіонату Європи 2012 року і ми не втратимо права на проведення турніру у зв’язку з конфліктом навколо ФФУ», – наголосив Янукович.

Нагадаємо, що ФІФА і УЄФА погрожують Україні жорсткими санкціями, якщо влада буде продовжувати втручатися у справи Федерації футболу. А УЄФА вже розглядає питання проведення Євро-2012 в Німеччині замість України.

За матеріалами сайту «Україна-2012»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі