"Янг Бойз" - "Шахтар": букмекери не залишають шансів швейцарцям

Поділитися
"Янг Бойз" - "Шахтар": букмекери не залишають шансів швейцарцям "Шахтар" має великі шанси на вихід у наступну стадію © ФК Шахтер
"Гірники" мають пройти далі після успішного першого матчу.

Завтра, 3 серпня, донецький "Шахтар" проведе матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Янг Бойз" на виїзді. У першому поєдинку донеччани здобули перемогу з рахунком 2:0, тому мають серйозний заділ перед другою зустріччю.

Букмекери вважають команду Пауло Фонсеки більш вірогідним претендентом на перемогу, ніж господарі поля. Коефіцієнт 1,92 - на перемогу "гірників", 3,80 - на нічию і 3,70 - на те, що зустріч завершиться перемогою швейцарців.

Також букмекери вважають "Шахтар" фаворитом всього протистояння, фактично не рахуючи шанси суперника українців реальними. На прохід у наступний етап донеччан можна поставити практично з мінімальним коефіцієнтом 1,03, тоді як на успіх "Янг Бойз" - 11,0.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що через травму у матчі з "Чорноморцем" єврокубкову гру пропустить бразильський плеймейкер донеччан Бернард.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі