"Янг Бойз" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 3 серпня

Поділитися
"Янг Бойз" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 3 серпня "Шахтар" зіграє в Швейцарії © ФК Шахтер
"Гірники" проведуть повторну зустріч третього раунду кваліфікації ЛЧ.

Донецький "Шахтар" сьогодні, 3 серпня, проведе матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. На виїзді "гірники" зіграють проти "Янг Бойз".

Минулого тижня у Львові "Шахтар" здобув перемогу з рахунком 2:0 і забезпечив собі досить комфортну перевагу перед матчем-відповіддю, який пройде на синтетичному покритті.

"Синтетичне покриття поля суперника? Думаю, що у них не буде переваги. Звичайно, для нас це щось нове. Вперше ми будемо грати на синтетиці. Але гарантую вам, що це не буде відмовкою для нас", - підкреслив головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека.

Між матчами кваліфікації ЛЧ команди провели поєдинки в домашніх чемпіонатах. Якщо "Шахтар" впевнено розібрався з "Чорноморцем", розгромивши одеситів з рахунком 4:1, то "Янг Бойз" вдома не впоралися з "Лугано" - 1:2.

"Гірникам" у цій зустрічі не зможе допомогти Бернард, який успішно почав цей сезон. Бразилець травмував плече і буде відновлюватися до наступного тижня.

"Янг Бойз" - "Шахтар"
Середа, 3 серпня, Берн, "Стад де Суісс", 21.15
Трансляція - телеканали "Футбол 1", ТРК "Україна"
Арбітр - Рюдді Бюке (Франція)

Орієнтовний склад "Шахтаря": П'ятов, Срна, Ордець, Кривцов, Ісмаїлі, Марлос, Степаненко, Фред, Тайсон, Селезньов, Едуардо.

Нагадаємо, букмекери впевнені в тому, що "Шахтар" пройде "Янг Бойз". На прохід у наступний етап донеччан можна поставити практично з мінімальним коефіцієнтом 1,03, тоді як на успіх "Янг Бойз" - 11,0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі