Якщо фанатам нікуди дівати сили, то можна піти на війну - Ярмоленко

Поділитися
Якщо фанатам нікуди дівати сили, то можна піти на війну - Ярмоленко Ярмоленко вважає, що фанатам потрібно стримувати емоції
Лідер "Динамо" розкритикував поведінку вболівальників під час фіналу Кубку України між "Динамо" і "Шахтарем".

Заворушення на "Олімпійському" почалися ще під час серії пенальті, коли фани намагалися влаштувати бійку не біговій доріжці. А вже після фінального свистка вболівальники вибігли на поле, зламали ворота і мало не зірвали церемонію нагородження.

"Просто не розумію, що дало людям те, що вони зламали ворота, влаштували якийсь бардак, - Сказав Андрій Ярмоленко у коментарі 1927.kiev.ua, - Найцікавіше, коли в серії пенальті рівний рахунок і люди біжать битися - це мені не зрозуміло. Ми ж приходимо на футбол, а хто хоче побитися, будь ласка, у нас йде війна в країні. Якщо нікуди дівати свої сили, можна взяти автомат і піти повоювати, а не бігати тут на стадіоні".

Ярмоленко, який під час серії пенальті бігав заспокоювати уболівальників, вважає, що фанам потрібно стримувати свої емоції: "Як вирішити проблему? Є люди, які цим займаються. Їм потрібно щось робити, тому що це неправильно. Я не розумію, що люди хочуть цим зробити, вибігши на поле і зламавши ворота. Я розумію - тебе покажуть по телевізору. Але коли ти дивишся, а ти там висиш на перекладині і хочеш щось зробити з нею... Не знаю - це все одно, що я зараз повернусь, разгонюсь і вдарюся об стінку, теж мене покажуть по телевізору, але як клоуна. Я поважаю наших уболівальників. Без них не було б наших перемог. Я розумію, молоді хлопці і кипить кров, але потрібно все таки стримувати емоції. Футбол - це все ж спорт, потрібно приходити на стадіон і підтримувати свою команду. Зараз всі вболівальники у нас в країні об'єдналися, і якось все без образ якихось відбувається. А бігати і битися, мені здається - це не вихід. Це наш футбол не прикрашає".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі