WBC схвалив реванш Ф'юрі і Вайлдера

Поділитися
WBC схвалив реванш Ф'юрі і Вайлдера Перший бій завершився нічиєю © BoxingScene
Боксери знову зустрінуться в ринзі.

Всесвітня боксерська рада (WBC) санкціонував реванш між чемпіоном у важкій вазі Деонтеєм Вайлдером і Тайсоном Ф'юрі.

"Уайлдер і Ф'юрі подарували боксу один з найкращих боїв у важкому дивізіоні, що породило величезний попит на реванш серед фанатів. WBC радий повідомити, що негайний матч-реванш схвалений", – сказав президент ради Маурісіо Сулейман.

Нагадаємо, 2 грудня в Лос-Анджелесі (США) відбувся поєдинок за звання чемпіона світу у суперважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі і американцем Деонтеєм Вайлдером, який завершився внічию.

У дев'ятому раунді Вайлдер відправив Ф'юрі в нокдаун, хоча до цього Тайсон виглядав краще. Британець зумів піднятися і продовжити поєдинок. У 12-му раунді Вайлдер знову відправив Ф'юрі на настил рингу, але той знову знайшов у собі сили встати.

У підсумку поєдинок тривав усі 12 раундів. За очками була зафіксована нічия. Один з суддів віддав перемогу Вайлдеру (115 – 111), другий – Ф'юрі (114 - 110), а третій зафіксував рівний рахунок (113 - 113).

Для обох суперників це перша нічия на професійному рингу. До цього Ф'юрі виграв всі свої 27 поєдинків, а Вайлдер – всі 40. Таким чином, титул WBC залишився у американця.

Раніше Тайсон Ф'юрі пообіцяв "завжди приходити в кошмарах" Володимира Кличка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі