WBA санкціонує проведення бою Кличко - Джошуа за титул "суперчемпіона"

Поділитися
WBA санкціонує проведення бою Кличко - Джошуа за титул "суперчемпіона" Джошуа і Кличко можуть зустрітися в 2017-му
За пояс "регулярного" чемпіона битимуться Лукас Браун і Шеннон Бріггс.

WBA санкціонує проведення бою між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа за вакантний пояс чемпіона світу WBA Super. Про це BBC повідомив президент WBA Жілберто Мендоса.

Якщо українець і британець домовляться про поєдинок, то на кону буде стояти титул "суперчемпіона" WBA. У той же час організація дала добро на проведення бою за титул "регулярного" чемпіона австралійцю Лукасу Брауну і скандальному американцеві Шеннону Бріггсу. Переможець цього протистояння вийде на ринг проти пуерторіканця Фреса Окендо.

Поєдинок Кличка і Джошуа може відбутися навесні наступного року. Поки ж володар чемпіонського поясу за версією IBF проведе ще один захист титулу - 10 грудня британець в Манчестері битиметься проти американця Еріка Моліни.

Нагадаємо, Володимир Кличко повинен був повернутися на ринг 10 грудня, але отримав травму і не буде боксувати до 2017 року.

29 жовтня Кличко повинен був провести другий бій проти Тайсона Ф'юрі, але через психологічні проблеми британського боксера реванш був скасований. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення реваншу, а пізніше залишив свої пояси вакантними.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі