Втіха для "Реала": Роналду наздогнав Мессі в бомбардирських перегонах Ліги Чемпіонів

Поділитися
Втіха для "Реала": Роналду наздогнав Мессі в бомбардирських перегонах Ліги Чемпіонів Гол Кріштіану Роналду став слабкою втіхою для "Реала"
У ряді статистичних показників "Королівський клуб" не відстає від свого принципового суперника. Втім, це навряд чи підсолодить гірку пілюлю вильоту з півфіналу Ліги Чемпіонів.

Гол у матчі Реал - Ювентус дозволив нападнику іспанців Кріштіану Роналду наздогнати аргентинця Ліонеля Мессі з "Барселони" в списку кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів. Тепер на рахунку обох футболістів по 77 результативних ударів.

Однак Мессі може покращити своє становище і вийти в одноосібні лідери, адже його команда зіграє у фіналі Ліги Чемпіонів-2014/15, а "Реал" з-за нічиєї з "Ювентусом" припинив свої виступи у турнірі.

Нагадаємо, що на 23-й хвилині матчу в Мадриді Кріштіану Роналду реалізував пенальті за знесення Джеймса Родрігеса у штрафному "Юве". На початку другого тайму, на 57-й хвилині Альваро Мората після жахливої позиційної помилки захисту "вершкових" розстріляв ворота Ікера Касільяс. Цей гол вивів "Стару синьйору" у фінал.

Також слід зазначити, що свій 150-й матч у Лізі Чемпіонів провів і Ікер Касільяс. Багаторічний страж воріт мадридців наздогнав у цьому досягненні півзахисника "Барселони" і партнера по збірній Іспанії Хаві Ернандеса.

6 червня в Берліні "Ювентус" зіграє у фіналі Ліги Чемпіонів проти "Барселони", яка у півфіналі залишила не у справ "Баварію". Будинки каталонці розгромили суперника 3:0, а на виїзді програли 2:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі