"Ворскла" має фінансові заборгованості перед стартом у Лізі Європи

Поділитися
"Ворскла" має фінансові заборгованості перед стартом у Лізі Європи "Ворскла" досі не розрахувалася по боргах перед футболістами © football.ua
У полтавчан великі фінансові проблеми.

Воротар "Ворскли" Богдан Шуст розповів про фінансові труднощі у полтавській команді.

"Так, це дійсно так, з нами досі не розрахувалися. Борги накопичилися дуже великі! Однак на цю тему краще звернутися безпосередньо до керівників клубу.

Ми всі - професіонали, тому працюємо максимально навіть в тих умовах, що на даний момент є. Всі прекрасно розуміємо, що потрібно бути повністю готовими до дуже важливих матчів у Лізі Європи і гідно показати себе у цьому турніру заради наших фанатів", - повідомив Шуст.

Нагадаємо, про те, що в "Ворсклі" борги по зарплатах стало відомо минулої зими. Пізніше повідомлялося про те, що керівництво полтавського клубу почало виплачувати борги.

Також повідомлялося про те, що керівництво "Ворскли" скоротило зарплати гравцям, а Младен Бартуловіч і Сергій Сімінін через борги покинули команду.

Відзначимо, що в минулому сезоні "Ворскла" зайняла третє місце в чемпіонаті України, що дозволило полтавчанам пробитися в груповий етап Ліги Європи.

Прем'єр-ліга: "Ворскла" мінімально обіграла "Львів".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі