"Ворскла" - "Локомотива", "Хайдук" - "Олександрія": анонс, де дивитися матчі 4 серпня

Поділитися
"Ворскла" - "Локомотива", "Хайдук" - "Олександрія": анонс, де дивитися матчі 4 серпня Українські клуби знову зіграють проти хорватських © ФК Ворскла
Українські клуби продовжують боротьбу за вихід у наступний етап кваліфікації Ліги Європи.

"Ворскла" і "Олександрія" сьогодні, 4 серпня, проведуть матчі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги Європи проти хорватських команд.

"Ворскла" після нічиєї в Хорватії буде приймати "Локомотиву" у Полтаві. Тиждень тому команди голів не забивали, а тому полтавчанам важливо не пропускати вдома.

Букмекери впевнені, що "Ворскла" зможе пройти в наступний етап: коефіцієнт на перемогу команди Василя Сачка - 1,73, на нічию - 3,40, а на перемогу "Локомотиви" - 4,60.

"Ми всі розуміємо ту відповідальність, яка на нас лягає в цій грі. Хочу сказати, що рахунок 0:0 після першої гри це, з одного боку, добре, з іншої сторони вдома відчуваємо величезну відповідальність, адже граємо перед своїми вболівальниками. Ми постараємося вирішити завдання, яке перед нами стоїть, в основний час", - підкреслив головний тренер "Ворскли" Василь Сачко.

"Ворскла" - "Локомотива"
Четвер, 4 серпня, Полтава, стадіон "Ворскла", 20.00
Трансляція - телеканал "Футбол 2"
Арбітр - О. Грінфельд (Ізраїль)

Орієнтовний склад "Ворскли": Шуст, Сапай, Чеснаков, Дитятьєв, Пердута, Голодюк, А. Ткачук, Бартуловіч, Кобахідзе, Коломоєць, Хльобас

"Олександрія" практично позбавила себе шансів на вихід в наступний етап після домашньої поразки від "Хайдука" з рахунком 0:3. Хоча в українському клубі вірять в те, що ще можуть відігратися.

"У нас будуть в Спліті ті ж 90 хвилин футболу, що і у них. Треба пробувати самим спантеличити хорватських гравців. Важливо не втрачати концентрацію і виконати установку тренерів", - зазначив півзахисник Василь Грицук.

Букмекери ж в успіх "Олександрії" не вірять зовсім: коефіціент на перемогу українського клубу - 8,50, на нічию - 3,50, а на перемогу "Хайдука" - 1,65.

"Хайдук" - "Олександрія"
Четвер, 4 серпня, Спліт, стадіон "Полюд", 21.30
Трансляція - телеканал "Футбол 1"
Арбітр - Д. Бітон (Шотландія)

Орієнтовний склад "Олександрії": Новак, Чеботаєв, Басов, Шендрик, Путраш, Запорожан, Банада, Старенький, Грицук, Цуріков, Паламар.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі