Воротар "Стяуа" припустив, що його партнери недооцінили "Динамо"

Поділитися
Воротар "Стяуа" припустив, що його партнери недооцінили "Динамо" Литовський воротар "Стяуа" Гьедриус Арлаускас пропустив три голи від "Динамо" © football.ua
2 жовтня кияни забили у ворота Гьедриуса Арлаускаса три голи. За словами футболіста румыской команди, його партнерам було важко стримувати атаки "Динамо".

Воротар румунської "Стяуа" Гьедриус Арлаускас припустив, що його партнери недооцінили "Динамо" у матчі другого туру Ліги Європи, з-за чого поступились 1:3.

За словами литовського легіонера, в цілому, в його команді очікували, що матч вийде настільки напруженим.

"Багато чого у нас не вийшло. "Динамо" - сильний суперник, і, звичайно, ми очікували, що буде така нервова боротьба. Хоча, як мені здається, деякі гравці все-таки недооцінили господарів", - наводить слова Арлаускиса офіційний сайт УЄФА.

"Крім того, в першому таймі ми проспали гол у роздягальню, а в другому вже нам треба було йти вперед, атакувати. В результаті отримали контратаку, після чого, при 0:2, вже було важко стримувати киян".

Нагадаємо, кияни відкрили рахунок наприкінці першого тайму, а після перерви подвоїли перевагу після гола Артема Кравця. Румуни скоротили розрив у рахунку після, коли вдало розіграли кутовий, однак останнє слово було за динамівцями - Лукаш Теодорчик вийшов на заміну і забив третій гол.

При цьому Арлаускас в деяких моментах діяв дуже надійно, і в чому його заслуга, що динамівці не забили більше у ворота "Стяуа".

Додамо, що після поразки від "Динамо" румуни розташувалися на другому місці в групі J. Лідирує в ній динамівці зі стовідсотковим результатом.

Раніше повідомлялося, що наставник киян Сергій Ребров вважає, що "Динамо" здало іспит у матчі зі "Стяуа". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі