Воротар "Реала" Касільяс повторив рекорд ван дер Сара в Лізі Чемпіонів

Поділитися
Воротар "Реала" Касільяс повторив рекорд ван дер Сара в Лізі Чемпіонів Ікер Касільяс як і раніше тримає планку майстерності на високому рівні © realmadrid.com
На рахунку Ікера Касільяса і Едвіна ван дер Сара за 51-й зустрічі, в яких вони обійшлися без пропущених голів.

14 квітня в Мадриді в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів між Атлетіко і Реалом було зафіксовано нульову нічию. Голкіпер гостей Ікер Касільяс вийшов у стартовому складі і провів на полі весь матч, що дозволило йому повторити рекорд екс-воротаря "Аякса" і "Манчестер Юнайтед" Едвіна ван дер Сара за кількістю "сухих" ігор в цьому турнірі.

На рахунку обох тепер по 51 зустрічі, в яких вони обійшлися без пропущених голів. Але ван дер Сар вже завершив кар'єру, так що капітану "Королівського клубу" буде неважко його обігнати.

Крім того, тепер Касільяс є і гравцем, який провів найбільшу кількість матчів у Лізі Чемпіонів - 147. Це на один більше, ніж у півзахисника "Барселони" Хаві, який може з'явитися на полі у поєдинку команди з ПСЖ, який відбудеться в середу.

Читайте також: "Барселона" здолала "Реал" і наблизилася до чемпіонства

В іншому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів 14 квітня Ювентус виграв у Монако 1:0 завдяки голу Артуро Відаля з пенальті. Поєдинок у цьому протистоянні відбудеться 22 квітня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі