Володимир Кличко звинуватив переможеного Пулєва у невігластві

Поділитися
Володимир Кличко звинуватив переможеного Пулєва у невігластві Пулєв сповна відплатив за своє невігластво, заявив Кличко © facebook.com/KlitschkoOfficial
У п'ятому раунді цікавого бою український боксер нокаутував болгарина Кубрата Пулєва, який до матчу вважав, що Кличко не гідний його уваги.

Український чемпіон Володимир Кличко, який 15 листопада в Гамбурзі не залишив жодного шансу на перемогу болгарському претенденту Кубрату Пулєву, прокоментував неприємні висловлювання опонента, вимовлені до виходу в ринг.

За словами Кличка, Пулєв так і не зрозумів, що опинився біля вершини світового боксу, де необхідно не тільки бути хорошим бійцем, але і гідно ставитися до суперників.

"Я ніколи не бачив такого невігластва. Пулєв заплатив за це сповна. Думаю, він не зрозумів, що грав в "Лізі Чемпіонів", - наводить boxingscene.com слова Кличка.

Нагадаємо, що напередодні бою Пулєв називав суперника негідним його уваги, а також заявив, що Кличко веде себе не по-чоловічому. А під час бою, опинившись в нокдауні ще в першому раунді, Пулєв показав українцю мову.

Додамо, що Пулєв вперше в професійній кар'єрі, яка налічує 21 матч, опинився в нокауті і програв поєдинок.

Після перемоги над Кульовим Кличко заявив, що дарує свою перемогу борцям за незалежність України, які намагаються боротися проти російської агресії в Донбасі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі