Володимир Кличко відвідає зустріч великих чемпіонів

Поділитися
Володимир Кличко відвідає зустріч великих чемпіонів Кличко зустрінеться з іншими легендами © BoxingScene
Володар поясів WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко (64-3, 53 КО) отримав запрошення на почесний і незвичайний захід.

Український чемпіон Володимир Кличко у п'ятницю відвідає зустріч великих чемпіонів надважкої ваги, на якій будуть присутні знакові боксери дивізіону, які за свою кар'єру зуміли завоювати один або кілька поясів.

Подія пройде в Голлівуді, штат Флорида, а на вечорі очікується поява кількох десятків боксерів - всіх, хто зможе приїхати або прилетіти.

"Не думаю, що в історії боксу вже було щось подібне - коли важковаговики, колишні чемпіони, збираються разом. Це неймовірно. Я бачив фото Алі, Фрейзера, Формана і Нортона разом - мене вразив цей знімок. Це справжня історія боксу. Ми зможемо поспілкуватися, задати свої питання та отримати відповіді", - дав коментар Володимир Кличко порталу BoxingScene.

"Ця зустріч демонструє, що всі ми - справжня сім'я. Так, під час боїв ми відчуваємо ненависть, але за межами рингу любимо і поважаємо один одного".

На зустрічі очікується поява Шеннона Бріггса, Евандера Холіфілда, Майка Тайсона, Леннокса Льюїса, Роя Джонса-молодшого, Ларрі Холмса, Тоні Такера, Кріса Берда та інших чемпіонів.

Читайте також: Кличко пообіцяв, що бій за звання чемпіона світу Усик проведе в наступному році

Нагадаємо, що свій наступний бій Кличко-молодший проведе проти Тайсона Ф'юрі 24 жовтня в Німеччині.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі