Володимир Кличко відновився після травми і повернувся до тренувального табору

Поділитися
Володимир Кличко відновився після травми і повернувся до тренувального табору Володимир Кличко повернувся до тренувальних занять © facebook.com/KlitschkoOfficial
Український чемпіон отримав пошкодження руки під час підготовки до бою з Кубратом Пулєвим ще в кінці літа. Відновлення зайняло, як і очікувалося, шести п'яти тижнів.

Українець Володимир Кличко відновився після травми і повернувся до тренувального табору в американській Флориді, де він пройде заключний етап підготовки до поєдинку з Кубратом Пулєвим.

Про це українські боксер розповів в спеціальному відеозверненні, розміщеному в одній із соціальних мереж.

"Я повертаюся до тренувань і продовжу підготовку до поєдинку з Кубратом Пулєвим у сонячній Флориді. Не пропустіть мій бій, який відбудеться 15 листопада в Гамбурзі", - каже Кличко.

Нагадаємо, Кличко травмував лівий біцепс і прийняв рішення перенести поєдинок, який був запланований на 6 вересня. У зустрічі з Кульовим український чемпіон буде захищати титул за версією IBF.

Читайте також: Німецький боксер-чемпіон став менеджером, щоб організувати поєдинок проти Кличка

Раніше передбачалося, що відновлення Кличка займе 5-6 тижнів, так щоб в українця залишався приблизно місяць на остаточні приготування.

Нагадаємо, колишній суперник Кличка росіянин Олександр Повєткін заявив, що не вірить в травму українця. За словами Повєткіна, Кличко симуллировал пошкодження тому що боїться Кубрата Пулєва. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі