Володимир Кличко радий, що йому не довелося просити Ф'юрі про реванш

Поділитися
Володимир Кличко радий, що йому не довелося просити Ф'юрі про реванш Кличко спробує повернути чемпіонські пояси © twitter.com
Екс-чемпіон світу майже впевнений, що другий поєдинок відбудеться у Великобританії.

Володимир Кличко заявив, що реванш з Тайсоном Ф'юрі обов'язково відбудеться - такий пункт був прописаний в контракті на перший бій. Повторний поєдинок пройде в період з квітня по червень наступного року.

"Пройшло всього два-три дні після поразки, а я вже думав тільки про те, що у мій контракт на бій з Ф'юрі був включений опціон на матч-реванш. Між іншим, це коштує пристойних грошей, але я ніколи не шкодував їх на цей пункт.

В контракті на кожен бій у мене був включений опціон на матч-реванш. Так що Ф'юрі від мене нікуди не втече, і я дуже радий, що мені не треба за ним бігати і просити: "Дай мені, будь ласка, матч-реванш! Дай мені, будь ласка, матч-реванш!", - сказав Кличко в інтерв'ю "Чемпіонату".

"Тому вже через кілька днів після нашого поєдинку я оголосив, що матч-реванш обов'язково буде. Він відбудеться в період з квітня по червень. З точною датою поки не визначилися, як і з місцем, але я майже впевнений, що бій пройде у Великобританії. На це працює в тому числі і курс євро до фунта стерлінгів, як і, зрозуміло, те, що Ф'юрі тепер чемпіон, а я претендент, і я ніяк не проти того, щоб битися у нього на батьківщині", - підкреслив екс-чемпіон світу.

Читайте також: У поєдинку з Ф'юрі Кличко ледь не побив антирекорд професійного боксу

Нагадаємо, 28 листопада Кличко програв Ф'юрі одноголосним рішенням суддів і втратив всі свої чемпіонські пояси.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі