Володимир Кличко проведе наступний бій 25 квітня - ESPN

Поділитися
Володимир Кличко проведе наступний бій 25 квітня - ESPN Володимир Кличко проведе бій 25 квітня © facebook.com/przemek.garczarczyk
Суперниками українця можуть стати американці Браянт Дженнінгс або Шеннон Бріггс. Непереможний Дженнінгс - пріоритет.

Стала відома дата наступного виходу на ринг чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBA/WBO українця Володимира Кличка.

Як повідомляє авторитетне американське агентство ESPN, Кличко проведе бій 25 квітня 2015 року в Нью-Йорку. Місце проведення матчу - задокументовано в договорі, стверджує джерело. Суперником українця стане або Браянт Дженнінгс, або Шеннон Бріггс. Пріоритет належить Дженнінгсу, який поки не знає поразок та здобув 19 перемог (10 нокаутів). Але якщо з ним не вдасться укласти угоду, то буде розглянута можливість проведення поєдинку з Бріггсом.

Про проведення бою 25 квітня в Нью-Йорку (арена Barclays Center) повідомив і боксерський сайт Boxrec.com.

Відзначимо, що в останній раз український боксер проводив поєдинок у Нью-Йорку в 2008 році, коли він 23 лютого кинув росіянина Султана Ібрагімова. Сталося це в легендарному "Медісон Сквер Гардені".

Для Кличка це буде 18-я захист титулу. Після бою 25 квітня українцю доведеться зустрітися з британцем Тайсоном Ф'юрі, який є обов'язковим претендентом на титул за версією WBO.

Читайте також: Кличко пообіцяв Усику чемпіонський бій в 2015 році

Напередодні британський боксер Тайсон Ф'юрі в одному з інтерв'ю зазначив, що не вірить в те, що коли Кличко погодиться на зустріч з ним. За словами британця, Кличко боїться йому програти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі