Володимир Кличко прокоментував чутки про своє повернення в бокс

Поділитися
Володимир Кличко прокоментував чутки про своє повернення в бокс В останньому поєдинку Кличко поступився в 2017 році Джошуа © BoxingScene
Легенда боксу не став заперечувати свого повернення.

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Володимир Кличко (64-5, 53 KO) прокоментував чутки про своє повернення на професійний ринг.

"Поки моє становище залишається колишнім. Завжди будуть чутки, які, звичайно, мені лестять. Якщо фанати дійсно бажають знову побачити мене в рингу, це здорово. Ніколи не говори ніколи", - цитує Володимира портал t-online.de з посиланням на SID .

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що стрімінгова платформа DAZN запропонувала Володимиру Кличку контракт в розмірі 40 мільйонів доларів за повернення на ринг. За контрактом Кличко повинен провести три поєдинки.

Перший бій - в Німеччині проти суперника, який входить в топ-10 світового рейтингу. Другий і третій - в Лондоні на стадіоні "Уемблі" з британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Крім гарантованих 40 мільйонів за контрактом, Кличко буде отримувати відсоток відрахувань з доходів за телеправа в другому і третьому поєдинках.

Раніше повідомлялося про те, що Віталій Кличко прокоментував можливе повернення брата на ринг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі