Володимир Кличко повідомив про готовність до бою з непереможним Дженнінгсом

Фото
Поділитися
25 квітня в Нью-Йорку відбудеться поєдинок між укранським чемпіоном світу Володимиром Кличком та небитим американцем Браянтом Дженнінгсом.

Володимира Кличка завершив підготовку до свого 67 матчу у професійній кар'єрі, який він проведе в "Медісон Сквер Гарден" (Нью-Йорк) 25 квітня.

"Велике спасибі моїй команді і спаринг-партнерам. Я готовий до Брайанта Дженнінгсу. Їдемо до Нью-Йорка", - написав Кличко на своїй сторінці в Facebook.

Тренувальний табір Кличка-молодшого розташувався у середмісті Майамі, штат Флорида. Саме там, в умовах субтропічного клімату, український боксер готувався до нелегкої протистояння з Браянтом Дженнінгсом, на рахунку якого жодної поразки в 19 матчах.

Традиційно спочатку Кличко займався загальною фізичною підготовкою і тренуваннями зі своїм наставником Джонатоном Бенксом, а потім, починаючи з 2 квітня, боксер пройшов тривалий курс спарингів.

Партнерами по тренувального табору Кличка були всі ті ж спортсмени, що допомагали йому раніше. Серед них - українці Ісмаїл Сіллах, Яго Кіладзе і Сергій Радченко. Методика тренувального процесу поставлено таким чином, щоб Кличко тренувався в рингу з боксерами, які легше, а значить і трохи швидше за нього. Саме тому напівважковаговик Сіллах вже не в перший раз запрошується в команду українського чемпіона.

Додамо, що поєдинок 25 квітня буде 19-му чемпіонським боєм поспіль і 18-м, в якому він буде захищати свої титули.

Читайте також: Володимир Кличко розкрив ім'я новонародженої доньки

Під час підготовки до зустрічі з Кличком в команді Браянта Дженнінгса пообіцяли скористатися слабкими сторонами українського боксера, щоб перемогти його. Зокрема, представники команди американця припускали, що 39-річний українець буде поступатися Дженнінгсу у фізичній підготовці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі