Володимир Кличко потрапив в сотню найпопулярніших спортсменів світу

Поділитися
Володимир Кличко потрапив в сотню найпопулярніших спортсменів світу Кличко у топ-100 популярних спортсменів © podrobnosti.ua
Українець розташувався на 74-му місці.

Авторитетне американське видання ESPN опублікувало список найбільш знаменитих спортсменів світу, місце в якій знайшлося і Володимиру Кличку. Український боксер зайняв у ньому 74-е місце. Видання відзначає, що незважаючи на завершення кар'єри, велика кар'єра і рекорди Кличко ще не забуті. Про це говорить дохід від реклами в 4 мільйони доларів на рік, а також 1,9 мільйона передплатників в соціальних мережах.

Також в ESPN кажуть, що Володимир не піде по стопах брата в політику, а замість цього зосередиться на викладанні в Швейцарії і керівництвом своєї промоутерської компанії.

Зазначимо, що найпопулярнішим спортсменом світу третій рік поспіль став лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, який випередив суперзірку НБА ЛеБрон Джеймса і Ліонеля Мессі.

Основною перевагою Роналду стало домінування в соціальних мережах, де він з величезним відривом лідирує за кількістю передплатників (121,7 мільйона). Трійку за цим показником замкнули Неймар (90,2 мільйона) і Мессі (88,1 мільйон).

Нагадаємо, що в останньому своєму поєдинку 29 квітня 2017 року в Лондоні на стадіоні "Вемблі" Володимир Кличко зустрівся з Ентоні Джошуа. Джошуа побував в нокдауні, але в підсумку зумів повернутися в бій і нокаутувати Кличка-молодшого в одинадцятому раунді.

У контракті боксерів був прописаний пункт про реванш, однак Кличко прийняв рішення повісити рукавички на цвях.

Раніше Володимир Кличко не виключив свого повернення в бокс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі