Володимир Кличко подасть на Ф'юрі в суд

Поділитися
Володимир Кличко подасть на Ф'юрі в суд Команда Ф'юрі намагається змінити умови контракту на бій © BoxingScene
Реванш українського і британського боксерів може не відбутися в жовтні.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко заявив, що подасть у суд на чемпіона Тайсона Ф'юрі за те, що команда британського боксера намагається внести корективи у вже підписаний контракт на бій.

"На жаль, команда Ф'юрі намагалася змінити умови вже підписаного контракту багаторазово, і це продовжується до нескінченності. Щоб захистити свої права і, врешті-решт, провести матч-реванш, я змушений подати в суд", - сказав Кличко у своєму зверненні до фанів боксу.

При цьому промоутер Кличків Бернд Бенте не впевнений, що бій відбудеться в жовтні: "Я не знаю, чи буде бій у жовтні. Це залежить від судового рішення і, можливо, триваючих переговорів з командою Ф'юрі, тому що наші двері завжди відкриті. Але я сумніваюся в цьому, тому що їх вимоги абсолютно неприйнятні. Для нас це порушення контракту і тепер ми повинні прийняти заходи.

Я не можу передбачити, як будуть розвиватися події. Я говорив з Володимиром і я ніколи не бачив, щоб у чемпіона був такий довгий простій, особливо, після того, як він тільки що виграв титул. Він заробив би великі гроші на цьому бою (реванші з Кличком). Я не розумію, що відбувається".

Нагадаємо, раніше вже повідомлялося про те, що команда Ф'юрі не підтверджує дату реваншу з Кличком, який був орієнтовно запланований на 29 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі