Володимир Кличко отримав пояс почесного чемпіона WBC

Поділитися
Володимир Кличко отримав пояс почесного чемпіона WBC В Україні проходить конгрес WBC © XSport.ua
Пояс українцю вручали Евандер Холіфілд і Леннокс Льюїс.

Володимир Кличко отримав пояс почесного чемпіона за версією WBC, повідомляє сторінка братів Кличків у Facebook.

Пояс Володимиру вручали його брат Віталій, президент організації Маурісіо Сулейман, а також легендарні екс-чемпіони світу Евандер Холіфілд і Леннокс Льюїс.

"Всі вони – легенди, які, як і я, були чемпіонами WBC. Володимир не володів цим поясом, тому що ми пообіцяли своїм батькам ніколи не битися один проти одного. А за цей пояс нам довелося б проводити бій. Але впевнений, що Володимир має право і гідний володіти цим поясом, - сказав Віталій Кличко.

Також в рамках заходів 56-го конгресу WBC, який зараз проходить у Києві, довгоочікувану зустріч провели Віталій Кличко і Леннокс Льюїс.

Кличко і Льюїс вийшли на сцену в боксерських рукавичках, але не стали битися один з одним, а замість цього прокоментували свій знаменитий бій 2003 року, який закінчився перемогою Льюїса через розсічення брови у українця. Віталій Кличко на момент зупинки бою вів по картках усіх трьох суддів з рахунком 58-56.

Раніше повідомлялося, що в рамках конгресу Олександр Усик зустрінеться зі своїм наступним суперником - британцем Тоні Беллью.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі