Володимир Кличко отримав нагороду за програний бій проти Джошуа

Поділитися
Володимир Кличко отримав нагороду за програний бій проти Джошуа Кличко нагороджений премією "Приклад року" © Bild.de
Легендарний боксер відзначився на престижній церемонії Sport Bild Award-2017.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-5, 53 КО) відзначений за видатний бій з британцем Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО).

На 15-й церемонії нагородження престижної німецької премії Sport Bild Award 2017 в Гамбурзі Кличко отримав нагороду в номінації "Vorbild des Jahres" ("Приклад року").

Українського ветерана нагородили за мужність, проявлену в бою з Ентоні Джошуа, який пройшов 29 квітня в Лондоні, коли Джошуа нокаутував Кличка-молодшого в одинадцятому раунді.

Нагадаємо, авторитетний боксерський портал повідомив про реванш 41-річного Кличка проти британського чемпіона світу Ентоні Джошуа, однак у підсумку українець відмовився від цієї ідеї і вирішив завершити кар'єру боксера.

Під час нагородження легенда українського боксу зізнався, що радий закінченню кар'єри, оскільки тепер йому не треба думати про тренування на наступний день після святкування своєї перемоги на Sport Bild Award-2017.

"Завершення кар'єри? Сьогодні я можу святкувати стільки, скільки захочу. Тепер мені не потрібно думати про тренування наступного ранку", - повідомив Кличко.

Раніше Володимир Кличко назвав п'ять найкращих боксерів всіх часів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі