Володимир Кличко очікує, що бій з Ф'юрі буде більш цікавим, ніж з Дженнінгсом

Поділитися
Володимир Кличко очікує, що бій з Ф'юрі буде більш цікавим, ніж з Дженнінгсом Кличко здолав Дженнінгса за очками - суперник зумів вистояти усі 12 раундів © Братство Кличко
Можливий суперник Володимира Кличка - вище на кілька сантиметрів, так що українець вже не зможе робити те, що раніше. Кличко доведеться наносити набагато більше ударів.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO, WBA і WBO Володимир Кличко вважає, що бій проти британця Тайсона Ф'юрі міг би бути цікавим для глядачів.

Раніше менеджер українського боксера оголосив про те, що поєдинок з обов'язковим претендентом на титул WBO орієнтовно пройде у вересні. Як раніше заявляв сам Кличко, ця зустріч, швидше за все, буде проведена в Європі.

Кличко вважає, що із-за габаритів Ф'юрі вболівальники стануть свідками захоплюючого протистояння. Особливо, якщо його порівнювати з попереднім поєдинком проти Браянта Дженнінгса.

"Думаю, що бій з Ф'юрі буде проходити не так, як з Дженнінгсом. У нас різниця у габаритах. Тайсон Ф'юрі вище мене. У нього є амбіції", – цитує Кличка Fightnews.

"Вважаю, що поєдинок буде дуже захоплюючий. Бій з Дженнінгсом був не таким яскравим, так як супротивник обрав оборонну тактику. Поєдинок ж з Ф'юрі буде дійсно дуже цікавим", - додав українець.

Нагадаємо, що 25 квітня в Нью-Йорку український боксер здобув чергову перемогу у своїй майже 20-річній кар'єрі: Володимир Кличко одноголосним рішенням суддів здолав Браянта Дженнінгса з США. Це була 18-я захист титулів для чемпіона. При цьому рахунок суддівських записок склав 116-111, 116-111, 118-109, іншими словами Кличка мав повну перевагу, перемігши суперника за рахунок більшої кількості попадань у голову. Тоді як Дженнінгс в основному працював по корпусу, і то - в клінчах.

Напередодні Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру найближчим часом. "Я буду продовжувати битися так довго, як тільки зможу", - пояснив свою позицію українець. Нагадаємо, що 39-річний Кличко боксує в професіоналах з 1996 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі