Володимир Кличко готовий допомогти Усику в суперважкій вазі – промоутер

Поділитися
Володимир Кличко готовий допомогти Усику в суперважкій вазі – промоутер Володимир Кличко був спаринг-партнером перед боєм з Беллью © Instagram
Володимир може поділитися досвідом своїх виступів.

Промоутер Олександра Усика (16-0, 12 КО) Олександр Красюк розповів про відносини абсолютного чемпіона у важкій вазі Володимиром Кличком (64-5, 53 КО).

"Володимир був спаринг-партнером перед боєм з Беллью. Це була їх спільна ідея, вони дуже непогано спілкуються. А потім ми з Володею говорили щодо переходу Усика в супертяжі і каже: "Я готовий. Хто, як не я, може передати йому потрібний досвід".

І тут важко з Володею не погодитися, адже хто ще може передати Усику той самий важливий досвід. Зараз він концентрат цього досвіду. І може взяти і перекласти його Усику. Він каже, що може бути чи не головним поштовхом Усика для переходу в супертяжі. Вова тренується, він завжди у формі, а мати такого консультанта – дорогого коштує", – повідомив Красюк.

Нагадаємо, 10 листопада в Манчестері Олександр Усик (16-0, 12 КО) у восьмому раунді нокаутував Тоні Беллью (30-3-1, 20 КО), провівши нищівну двійку і відправивши британця на канвас. Варто зазначити, що для Беллью це був останній бій у кар'єрі.

Таким чином, Усик захистив титули за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring у першій важкій вазі.

У своєму останньому поєдинку 29 квітня 2017 року в Лондоні на стадіоні "Уемблі" Володимир Кличко зустрівся з Ентоні Джошуа. Джошуа побував в нокдауні, але в підсумку зумів повернутися в бій і нокаутувати Кличка-молодшого в одинадцятому раунді.

У контракті боксерів був прописаний пункт про реванш, однак Кличко прийняв рішення повісити рукавички на цвях.

Раніше повідомлялося про те, що Усик готовий завершити кар'єру після завоювання всіх титулів у суперважкій вазі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі