Володимир Кличко готовий допомагати Усику у підготовці до майбутніх боїв

Поділитися
Володимир Кличко готовий допомагати Усику у підготовці до майбутніх боїв Кличко і Усик вже встигли провести спаринги © Instagram
Легендарний боксер навіть не має наміру брати за це гроші.

Екс-чемпіон світу Володимир Кличко заявив про те, що готовий допомагати Олександру Усику (17-0, 13 КО) в підготовці до майбутніх поєдинків.

"Я завжди підтримую Олександра. Навіть працював спаринг-партнером. Останній раз спарингували кілька місяців тому. Будуть спаринги в рамках підготовки Усика до бою з Чісорою? За антропометричними даними я не сильно схожий на Дерека Чісору. Але в якості розминки завжди готовий допомагати Саші. З великим задоволенням. І абсолютно безкоштовно", - наводить слова Кличка-молодшого MixSport.

Нагадаємо, наступний поєдинок Усика повинен пройти проти британця Дерека Чісори, але вечір боксу був перенесений на невизначений термін через пандемію коронавіруса.

Усик дебютував у суперважкій вазі в жовтні минулого року, перемігши 38-річного американського боксера Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО). Поєдинок відбувся в Чикаго на Wintrust Arena і завершився достроковою перемогою українця - Візерспун не став продовжувати бій після сьомого раунду.

Читайте також: Бій Усик – Чісора може пройти в Азії

Раніше повідомлялося про те, що Усик кинув виклик кривднику Володимира Кличка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі