Володимир Кличко готовий дати шанс скандалістові Бріггсу в ринзі

Поділитися
Володимир Кличко готовий дати шанс скандалістові Бріггсу в ринзі Бріггс може стати наступним суперником Володимира Кличка © http://instagram.com/cannon_briggs
Боксер-ветеран входить в топ-10 рейтингу супертяжів WBA і теоретично може претендувати на поєдинок з Кличком, який володіє титулом. Однак великим поштовхом до організації зустрічі стане безпосередньо бажання українця.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО та IBO Володимир Кличко поки не визначився зі своїм наступним суперником.

Багато вболівальники хотіли б побачити в опозиції Кличко британців Дерека Чісору або Тайсона Ф'юрі, однак сам українець дещо здивував своїм коментарем, натякнувши, що не проти зустрітися з американським скандалістом Шенноном Бріггсом, якому через два тижні виповниться 43.

"Хто буде моїм наступним суперником сьогодні не готовий відповісти. Було б добре запитати вболівальників, кого б вони хотіли побачити. На даному етапі я виключаю Дерека Чісору, Тайсона Ф'юрі, Бермейна Стіверна і Деонтея Уалдера, оскільки вони ще не боксували, і їх доведеться чекати, а я не хочу чекати. Є Брайант Дженнінгс, є Шеннон Бріггс", - розповів Кличко в інтерв'ю офіційному сайту.

Читайте також: Кличко отримає шанс стати абсолютним чемпіоном світу в 2015 році


"У мене є величезне бажання зустрітися з Шенноном Бріггсом в рингу після всіх канделябрів, які він викидав за межами боксерського залу або на прес-конференціях. Буде поєдинок? Він перебуває в першій десятці WBA, відсвяткував свою 50-ту перемогу нокаутом. Я не виключаю його як одного із суперників", - підсумував чемпіон.

Нагадаємо, що Бріггс намагається добитися бою з Кличком вже довгий час, в буквальному сенсі слова переслідуючи українця по всьому світу. У США боксер-скандаліст двічі зустрічався з ним в "неформальній обстановці". Дістав Кличка Гармата і в Гамбурзі - під час зважування перед поєдинком українця з Кубратом Пулєвим.

Як би там не було, але швидше за все, багато чого буде залежати не стільки від чемпіонських амбіцій українця, скільки від видовищності майбутнього матчу і інтересу до нього у США, адже канал НВО напевно хоче побачити яскраве шоу. Тим більше, що об'єднувальний бій, про який заговорили напередодні у WBC, навіть якщо і відбудеться, то швидше за все у другій половині 2015-го, тоді як вперше вийти в ринг у новому році Кличко запланував у березні-квітні.

Читайте також: Володимир Кличко випередив Пак'яо в рейтингу кращих боксерів світу

15 листопада в Гамбурзі Володимир Кличко нокаутував Пулєва в п'ятому раунді нелегкого бою. Фахівці визнали двобій одним з кращих, які провів український боксер за останні 5-6 років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі