Володимир Кличко дав пораду Мейвезеру перед боєм з МакГрегором

Поділитися
Володимир Кличко дав пораду Мейвезеру перед боєм з МакГрегором Кличко ставить на досвід Мейвезера © Братство Кличко
Український екс-боксер вважає, що американець повинен діяти обережно.

Екс-чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко поділився своєю думкою про майбутній бій екс-чемпіона з боксу Флойда Мэйвезера і чемпіона UFC Конора МакГрегора.

"Мейвезер ніколи не вважався великим панчером. На мій погляд, він зробить помилку, якщо вступить в рубку з МакГрегором. Він повинен битися так, як найкраще вміє.

Байдуже, що люди думають про Флойда, він вміє боксувати. Можливо, він занадто самовпевнений і веде себе пихато. Однак, він любить перебувати у центрі уваги", - сказав Кличко-молодший.

"Вік - це лише цифра. МакГрегор - молодший, але в нього менше досвіду, до того ж він виступав у іншому виді спорту. Тепер він повинен битися за правилами свого опонента. Що стосується Мэйвезера, то його досягнення неймовірні. Він один з найбільш високооплачуваних і успішних спортсменів у світі. Боксер, який увійшов в історію".

Протистояння за правилами боксу пройде 26 серпня в Лас-Вегасі. Очікується, що чистий прибуток Мейвезера за підсумками цього шоу складе 100 мільйонів доларів, а МакГрегор запрацює 75 мільйонів.

У своєму останньому поєдинку 12 вересня 2015 року Мейвезер здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Андре Берто. Флойд повторив рекорд легендарного Роккі Марчіано - 49 перемог у 49 боях.

Конор МакГрегор провів в UFC 24 поєдинки і здобув 21 перемогу (18 нокаутом). Остання поява ірландця в октагоні відбулося в листопаді 2016 року - в Нью-Йорку МакГрегор технічним нокаутом здолав Едді Альвареса і став чемпіоном UFC у легкій вазі.

Раніше Володимир Кличко назвав п'ять найкращих боксерів всіх часів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі