Володарка двох титулів Роллан Гаррос вилетіла у другому раунді

Поділитися
Володарка двох титулів Роллан Гаррос вилетіла у другому раунді
Серена Вільямс, яка впевнено перемогла в Парижі у минулому році, вилетіла з нинішніх змагань вже у другому колі, поступившись іспанці Гарбіні Мугурусі 2:6, 2:6.

Перша ракетка світу Серена Вільямс не змогла вийти до третього раунду Відкритого чемпіонату Франції, діючою чемпіонкою якого вона є.

У другому колі змагань іменита американка з рахунком 2:6, 2:6 програла 20-річній представниці Іспанії Гарбіні Мугурусі, що займає у світовому табелі про ранги 35-те місце.

Серена припустилася 29 помилок і набрала лише вісім активно виграних очок. Матч тривав 1 годину 4 хвилини.

"Сьогодні просто був один з тих днів, коли в тебе взагалі нічого не виходило. Ти прекрасно знаєш, що неможливо щодня перемагати. Зрозуміло, що мені не хотілось так рано вилітати з турніру "Великого шолома", але іноді таке буває. На цьому життя не закінчується. Зараз я поїду додому і буду працювати ще інтенсивніше, щоб більше не програвати такі матчі", - цитує Вільямс офіційний сайт WTA.

У третьому колі турніру Мугурусі необхідно тепер зіграти зі словачкою Ганною Шмідловою, яка обіграла старшу сестру Вінус Вільямс.

Експерти відзначають, що після вильоту американки відмінний шанс просунутися на турнірі якнайдалі отримала росіянка Марія Шарапова, в іграх з якою останнім часом Вільямс впевнено перемагає.

Нагадаємо, що раніше з Роллан Гаррос вилетіла переможниця Australian Open-2014 китаянка Лі На. Перша ракетка України 19-річна Еліна Світоліна зустрінеться у другому раунді змагань з сербкою Аною Іванович, яка в 2008 році перемагала на кортах Парижа. !zn

Читайте також:

Найкращий тенісист України провалився у другому колі Ролан Гаррос

Кубок Девіса: Україна отримала в суперники у плей-офф кращий варіант

Провідні тенісисти світу звернулися до українців зі словами підтримки (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі