"Волинь" знову не зуміла порадувати Кварцяного, втративши перемогу над "Металургом"

Відео
Поділитися
"Волинь" знову не зуміла порадувати Кварцяного, втративши перемогу над "Металургом" "Волинь" втратила перемогу в Запоріжжі © Facebook/Металург З
Лучани створили багато моментів, однак у підсумку пропустили на останніх хвилинах і втратили можливість покращити своє турнірне становище.

Луцька "Волинь" і запорізький "Металург" розійшлися миром 1:1 у Запоріжжі в рамках матчу 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

"Волинь" з допомогою свого кращого бомбардира румунського хавбека Еріка Бікфалві відкрила рахунок, коли той майстерно реалізував пенальті, однак за 7-8 хвилин до фінального свистка Руслан Платон відновив рівновагу, подарувавши своїй команді 1 очко.

Металург - Волинь - 1:1 (0:1)

Голи: Бікфалві, 39 - з пенальті (0:1). Платон, 83 (1:1).

"Металург" (Запоріжжя): Старцев, Лисицький, Пашаєв, Рудика, Платон, Гвилія (Татарков, 70), Каплієнко (Нестеров, 77), Кузнецов, Балич, Льопа, Юсов (Журахівський, 46).

"Волинь" (Луцьк): Шуст, Гуменюк (Парцванія, 24), Жунич, Новак, Польовий, Політило (Бабенко, 90+3), Шарпар, Хомченко (Мемєшев, 53), Бабатунде, Кобахідзе, Бікфалві.

Покарання: Гуменюк, 24. Политило, 32. Парцванія, 36.Лисицький, 39. Бабенко, 97 (попередження).

Суддя: Грисьо (Львів).

10 квітня. Запоріжжя. "Славутич Арена".

"Волинь" хоч і набрала одне очко, проте вже у другому матчі поспіль втрачає перемогу. У 18-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги лучани програли "Зорі", пропустивши два голи протягом двох хвилин. На цей раз Віталій Кварцяний також залишився незадоволеним діями підопічних.

"Ми більше атакували, але відсутність организації в завершальній стадії призвела до того, що деякі гравці просто бавилися на полі. Вже тоді я говорив, що ми цю гру не виграємо, і нам хтось обов'язково заб'є, якщо так халатно відноситься до створених моментів", - зазначив тренер.

Слід додати, що Ерік Бікфалві наздогнав Андрія Ярмоленка в списку бомбардирів Прем'єр-ліги. Тепер на рахунку обох футболістів 11 голів.

Читайте також: "Динамо" повернуло молодого захисника до запорізького "Металурга"

В іншому матчі 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Говерла обіграла позбавлений мотивації Іллічівець з рахунком 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі