"Волинь" вже вчетверте в історії зможе очолити легендарний тренер

Поділитися
"Волинь" вже вчетверте в історії зможе очолити легендарний тренер Віталій Кварцяний може повернутися до Луцька © football.ua
Досвідчений фахівець Віталій Кварцяний - на шляху повернення у рідний клуб.

Одіозний, легендарний, успішний фахівець Віталій Кварцяний може знову очолити луцьку "Волинь". Нагадаємо, що зі свого поста він пішов у кінці 2011 року. Нагадаємо, що після нещодавньої відставки Анатолія Дем'яненка команда тренується без головного тренера.

За даними телеканалу 24, сьогодні про призначення Віталія Кварцяного оголосять команді, і досвідчений фахівець приступить до виконання своїх обов'язків.

Керівництво клубу вирішило, що у нинішній ситуації найкращим виконавцем ролі кризового тренера буде саме Віталій Кварцяний. Оскільки йому не потрібно часу на знайомство з можливостями футболістів. Нарешті, талант Кварцяного налаштувати гравців на матч відіграв в цьому призначенні не останню роль.

Нагадаємо, Віталій Кварцяний віддав "Волині" багато років своєї кар'єри. Досвідчений фахівець досяг з луцьким клубом непоганих результатів, а головне, відкрив для футбольної України таких гравців як Анатолій Тимощук, Марко Девіч, Папа Гуйє, В'ячеслав Шевчук, Євген Хачеріді. Кварцяний також запам'ятався футбольній громадськості своїми жорсткими висловлюваннями в інтерв'ю і на прес-конференції.

Після відходу з "Волині" Кварцяний працював у "Кривбасі" і запорізькому "Металургу". !zn

Читайте також:

Колишній тренер "Ворскли" подав до Європейського суду на свою команду

Ярмоленко пообіцяв, що "Динамо" впорається з тиском і виграє срібло

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі