"Волинь" призначила нового головного тренера і спростувала відставку Кварцяного

Поділитися
"Волинь" призначила нового головного тренера і спростувала відставку Кварцяного Кварцяний є президентом "Волині" з 2013 року © ФК Волинь
У луцькому клубі відбулася тренерська перестановка.

Віталій Кварцяний залишився президентом "Волині", а Віктор Богатир призначений головним тренером, повідомляє офіційний сайт клубу.

Також спортивним директором лучан став Валентин Кошельник. Інших деталей кадрових змін, включаючи термін угоди з Богатирем, клуб не розкриває.

Нагадаємо, вчора, 30 листопада, повідомлялося, що співробітникам клубу було оголошено про звільнення Кварцяного з посади почесного президента клубу.

Зазначимо, що Кварцяний в липні 2017 року залишив пост наставника команди, який в черговий раз у своїй кар'єрі обіймав з травня 2013 року. Президентом клубу є з літа 2013 року.

Після 22 матчів в поточному сезоні Першої ліги "Волинь" займає передостаннє, 17-е місце в турнірній таблиці, випереджаючи тільки "Черкаський Дніпро".

Раніше стало відомо, що львівські "Карпати" відправили у відставку головного тренера Сергія Зайцева.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі