"Волинь" підписала гравця, незважаючи на заборону заявляти футболістів – ЗМІ

Поділитися
"Волинь" підписала гравця, незважаючи на заборону заявляти футболістів – ЗМІ "Волинь" не має права реєструвати нових футболістів © ФК Шахтер
Луцький клуб підписав футболіста, якого не зможе заявити.

"Волинь" підписала контракт з півзахисником Олегом Марчуком, незважаючи на діючу заборону на заявку нових гравців, повідомляє Sport Arena.

Раніше Марчук у ДЮФЛУ виступав за дитячу команду "Ковель-Волинь", у першій лізі чемпіонату України з футзалу за ковельський "Апперкот", а також за міні-футбольний клуб "Ковель".

До останнього часу футболіст грав у чемпіонаті Волинської області за "Ковель-Волинь". Марчук не зможе допомогти своїй новій команді мінімум до літа, адже "Волинь" все ще не має права реєструвати нових футболістів, які не є вихованцями клубної школи.

Також з "Волинню" продовжує тренуватися ціла група гравців, які перебувають на контракті в клубі, але не мають можливість грати в офіційних матчах.

Раніше головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний змусив своїх футболістів чистити поле від снігу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі