"Волинь" оштрафували на 12 очок у Прем'єр-лізі

Поділитися
"Волинь" оштрафували на 12 очок у Прем'єр-лізі "Волинь" оштрафували за борги © ФК Волинь
Луцький клуб опустився на дев'яте місце у турнірній таблиці.

Федерація Футболу України оповістила Прем'єр-лігу про вступ у силу двох рішень дисциплінарного комітету ФІФА про позбавлення "Волині" турнірних очок у Прем'єр-лізі.

Як повідомляє офіційний сайт Прем'єр-ліги, за невиконання кожного з рішень ФІФА (від 3 лютого та 9 жовтня 2015 року) про виплату заборгованостей перед колишніми гравцями клубу (Іссой Ндоє і Душаном Савичем) "Волинь" позбавлена по 6 очок в чемпіонаті.

Таким чином, другу частину сезону луцький клуб почне вже не на п'ятій, а на дев'ятій сходинці в УПЛ. В активі у "Волині" залишиться лише 15 очок. На п'яте місце піднімається полтавська "Ворскла".

Нагадаємо, раніше головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний заявив, що луцький клуб має серйозні фінансові проблеми. Тепер стало відомо, що "Волинь" не зможе вчасно почати збір в Туреччині в рамках підготовки до другої частини сезону. Як повідомляє Sport Arena, через проблеми з фінансуванням його як мінімум доведеться відкласти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі