"Волинь" не зможе підписувати футболістів до весни 2017 року - ЗМІ

Поділитися
"Волинь" не зможе підписувати футболістів до весни 2017 року - ЗМІ Кварцяний не зможе підсилити команду новачками © ФК Волинь
Луцький клуб не зміг уникнути трансферної заборони.

Луцька "Волинь" не зможе заявляти нових гравців до 3 березня 2017 року - таке рішення було прийнято УЄФА та ФФУ за підсумками справи футболіста Рамона Лопеса, перед яким у клубу був борг по зарплаті. Про це повідомляє Sport Arena.

Таким чином, трансферна заборона для клубу залишиться в силі. Варто відзначити, що в Луцьку розпочалася виплата боргів перед колишніми гравцями, після чого керівництво "Волинь" домагалося скасування покарання. При цьому покарання стосується не тільки першої команди "Волині", але і її юнацько-молодіжних колективів - від дублерів до юнацьких команд ДЮФЛ.

На перегляді у команді Віталія Кварцяного знаходилися потенційні новачки - грузинський захисник Георгій Гвелесіані, півзахисник Ігор Харатін, а також нападники Артем Довбик і Артем Фаворов. Всі футболісти вже покинули розташування клубу.

Зараз у заявці "Волині" 54 футболіста, з яких 27 мають вік 16-18 років.

В поточному сезоні Прем'єр-ліги "Волинь" після трьох турів має одне очко в своєму активі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі