"Вольфсбург" не спромігся скористатись осічкою "Баварії" в Бундеслізі

Поділитися
"Вольфсбург" не спромігся скористатись осічкою "Баварії" в Бундеслізі "Вольфсбург" зіграв внічию з "Айнтрахтом" © Bild
Замість того, щоб витягти максимум з нічиєї "Баварії", "вовки" ледь врятуватися від поразки на виїзді. Двох лідерів німецького чемпіонату розділяє 8 очок.

Мюнхенська Баварія і Вольфсбург зіграли внічию 1:1 свої матчі 19-го туру чемпіонату Бундесліги: чемпіони не зуміли втримати перемогу над "Шальке", а "вовки" за дві хвилини до фінального свистка пішли зрівняли рахунок у зустрічі з "Айнтрахтом".

Таким чином, "Баварія" зберегла 8-очкову перевагу над головними конкурентами в боротьбі за "Срібну салатницю".

Як би там не було, але майбутній суперник "Шахтаря" по 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів поки далекий від ідеальної форми - після відновлення чемпіонату Німеччини після зимової паузи мюнхенський клуб набрав лише одне очко в двох зустрічах.

На гол Ар'єна Роббена, забитого на 67-й хвилині з кутового, гельзенкірхенці відповіли м'ячем Бенедикта Хеведеса, також забитим під час розіграшу стандартного положення з кута поля. Зазначимо, що підопічні Хосепа Гвардьоли більшу частину зустрічі провели у меншості - на 17-й хвилині за фол "останньої надії" був вилучений Джером Боатенг. Але при цьому Мануель Нойєр виручив свою команду, відбивши пенальті від Шупо-Мотинга.

Що стосується "Вольфсбурга", то в його складі на поле так і не вийшов дорогий новобранець Андре Шюррле, який навіть не потрапив у заявку. Тому рятуватися від такого непотрібного поразки "біло-зеленим" довелося звичним набором гравців. І лідери атаки "вовків" не підкачали: Аарон Хант і Марсель Шефер доставили м'яч з флангу на Кевіна де-Брейне, який і вразив ціль.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі