Віталій Кличко має намір завершити боксерську кар'єру

Поділитися
Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) у суперважкій вазі Віталій Кличко, якому в липні виповнюється 40 років, оголосив, що його боксерська кар'єра близька до завершення.

«Багато спортсменів пропустили правильний момент завершити кар'єру. Зі мною це не повинно статися, - заявив Віталій Кличко в інтерв'ю газеті Bild. «Мій тренер Фріц Сдунек вже хвилюється з приводу даної теми. Я відчуваю себе 25-річним. Проте на папері я - боксерський дідусь. Це мені абсолютно зрозуміло».

Відповідаючи на питання газети, чи відбудеться його відхід вже у 2011 році, Кличко сказав: «Це в руках Господа. Кожен бій пов'язаний з великим ризиком. Треба бути реалістом, проте кілька боїв ще пройде».

Торкнувшись свого найближчого поєдинку, який відбудеться з обов'язковим претендентом кубинцем Одланьєром Солісом 19 березня у Кельні, Віталій Кличко покритикував промоутера свого суперника турка Ахмета Онера, який стверджував напередодні на прес-конференції, що його підопічний нарешті «звільнить світ від братів Кличків».

«Він неправий. Це я звільню світ від пана Онера. І при цьому із задоволенням», - пообіцяв чемпіон світу WBC.

На думку Кличка, у його майбутнього суперника недостатньо досвіду в професійному боксі. Тим не менше, Соліс і його оточення налаштовані на перемогу. «Кличко - це великий боксер. Однак Соліс є хорошим бійцем і переможцем. 19 березня буде новий чемпіон світу», - заявив тренер кубинського претендента Педро Луіс Діас.

За матеріалами Newsru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі