Виставковий реванш між Віталієм Кличком і Льюїсом не відбудеться

Поділитися
Виставковий реванш між Віталієм Кличком і Льюїсом не відбудеться Бій повинен був пройти восени © XSport.ua
Представники британця не отримували жодної пропозиції про бій.

Реванш між почесним чемпіоном WBC, нинішнім мером Києва Віталієм Кличком і британцем Ленноксом Льюїсом не відбудеться, повідомляє ESPN. Виставковий бій повинен був пройти в рамках щорічного 56-го конгресу WBC, який прийматиме українська столиця з 30 вересня по 5 жовтня.

За інформацією джерела, представники Льюїса звернулися до WBC з метою повідомити, що жодних пропозицій про виставковий бій з Кличком вони не отримували. Також відсутність домовленості про виставковий бій підтверджує і сторона Кличка.

За словами Віталія Кличка, виручені кошти від реваншу повинні були піти на благодійність.

Нагадаємо, бій між Кличком і Льюїсом відбувся 21 червня 2003 року. Тоді поєдинок був зупинений через розсічення у українського боксера, який на момент лідирував за очками з рахунком 58:56. Льюїс пообіцяв матч-реванш, однак незабаром після бою завершив кар'єру.

За свою професійну кар'єру Віталій Кличко провів лише один бій в Україні. 5 грудня 1998 року він захистив титул чемпіона Європи, в першому раунді нокаутувавши італійця Франческо Спінеллі.

Додамо, що 56-й конгрес WBC вперше в історії пройде в Києві. У столиці прилетять близько 700 учасників конвенції з 160 країн світу. Серед них будуть чинні чемпіони світу, легендарні боксери минулого, президенти федерацій країн-членів WBC, рефері, а також спортивні менеджери і функціонери.

Раніше стало відомо про те, що Віталій Кличко включений в Міжнародний зал боксерської слави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі