Вилучення Чигринського стало найбільш скандальним епізодом 1/4 фіналу Кубка України

Відео
Поділитися
Вилучення Чигринського стало найбільш скандальним епізодом 1/4 фіналу Кубка України Чигринський отримав першу червону картку у "Дніпрі" © football.ua
Досвідчений захисник, який виступав у "Шахтарі" і "Барселоні", дозволив собі вчинок в стилі дворового футболу.

У другому матчі 1/4 фіналу Кубка України "Дніпро" мінімально обіграв "Чорноморець" 1:0 і оформив путівку у півфінал.

багато В чому із-за видалення Дмитра Чигринського на 50-й хвилині дніпряни не зуміли порадувати своїх вболівальників голами, а вже після того, як поле покинув ще один гравець "Дніпра" Олександр Васильєв, гра перетворилася на нудне видовище.

Дмитро Чигринський проявив нестриманість і отримав червону картку за те, що вдарив нападника одеситів Вадима Яворського ногою. Епізод не залишився без уваги судді, і Чигринський поніс заслужене покарання - цілком можливо, що він отримає ще й дискваліфікацію.

Чигринський пояснив свій вчинок, який можна порівняти з діями під час дворового матчу, тим, що Яорский вже занадто ръяно йшов з нею в єдиноборство.

"Перш за все, хочу вибачитися перед футболістом, перед усіма вболівальниками. Напевно, виправдання бути не може таким діям. Це ганьба для будь-якого футболіста. Після того, як я віддавав передачі, він тричі йшов жорстко в коліно, і після третьої такій ситуації я не стримався", - розповів Чигринський в інтерв'ю 2+2.

"Не збираюся виправдовуватися, але хочу, щоб мене зрозуміли. У мене було стільки ушкоджень останнім часом, і грубість вибила з рівноваги. Буквально відразу після того, як мені показали картку, я заспокоївся, підійшов до нього, вибачився і сказав, що так не слід робити. Ще раз хочу вибачитися і перед тренерами Чорноморця".

Читайте також: Проблеми "Барселони" почалися з українця Чигринського, - Летючий голландець Кройф

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич був здивований тим, що Чигринський так розлютився, проте з іншого боку зазначив, що гравець "Чорноморця" провокував його. Сам же постраждалий сказав, що не має претензій до візаві, так як той вибачився перед ним ще на футбольному полі.

1/2 фіналу Кубка України "Дніпро" зіграє з донецьким "Шахтарем". Матчі цієї стадії відбудуться 29 квітня у Дніпропетровську та 20 травня у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі