Відправлений у нокаут Гвоздиком Стівенсон вийшов з коми

Поділитися
Відправлений у нокаут Гвоздиком Стівенсон вийшов з коми Боксер продовжує відновлення після нокауту від українця © BoxingScene
Канадський боксер йде на поправку.

Дівчина колишнього чемпіона WBC в напівважкій вазі Адоніса Стівенсона (29-2-1, 24 КО), Сімона Год, заявила, що боксер вже не перебуває у стані коми, а пішов на поправку.

"Незважаючи на останні повідомлення ЗМІ, я хочу повідомити, що Адоніс більше не знаходиться в стані коми. Він відновлюється від травми в компанії своєї сім'ї і відданої команди медиків. Адоніс є справжнім чемпіоном світу на рингу, і демонструє силу і рішучість у своїй реабілітації.

Від імені Адоніса і нашої сім'ї я хочу подякувати всім, хто знайшов час, щоб протягнути руку допомоги і послати молитви за його одужання. Ми вдячні за цей потік повідомлень і подарунків, який нам прийшов за цей час", - цитує Сімону Год. Boxingscene.com.

Нагадаємо, що 2 грудня Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) нокаутував Адоніса Стівенсона в 11-му раунді їх чемпіонського поєдинку, після чого канадець був доставлений в лікарню і введений в стан штучної коми.

Раніше повідомлялося про те, що Гвоздик став четвертим чинним чемпіоном світу по боксу з України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі