Відомий у минулому футболіст звільнений зі "Сталі" за договірні матчі

Поділитися
Відомий у минулому футболіст звільнений зі "Сталі" за договірні матчі Шищенко залишився без роботи © ФК Металлург Донецк
Сергій Шищенко, його помічник і кілька футболістів грубо порушили спортивний принцип.

За даними Sport Arena, дніпродзержинська "Сталь" провела збір клубу, на якому було прийнято рішення про звільнення головного тренера команди U-21 Сергія Шищенка, його помічника Віталія Лавріщева і чотирьох гравців - Владислава Савіна, Іллі Соболя, Олега Ефимчука і Єгора Лугового. Приводом стала участь даної групи осіб у договірних поєдинках.

Клуб повідомить про даний факт у Федерацію футболу України, а керівництво створить внутрішню комісію для проведення додаткового розслідування дій молодіжної команди "Сталі" в ряді матчів. У найближчі два тижні будуть зроблені нові висновки щодо протизаконних дій.

Читайте також: "Зоря" відрахувала 11 гравців молодіжного складу за участь в договірних матчах

Варто відзначити, що Шищенко є колишнім футболістом збірної України, за яку він у якості нападника зіграв 14 матчів і забив один гол. Також екс-футболіст грав за "Металіст", "Шахтар", донецький і запорізький "Металурги", "Іллічівець" та "Чорноморець".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі