Відомий промоутер включив Усика в топ-5 найкращих суперважковаговиків світу

Поділитися
Відомий промоутер включив Усика в топ-5 найкращих суперважковаговиків світу Перший бій Усика в супертяжах пройде 25 травня © K2 Promotions
Українця виділив Едді Хірн.

Співпромоутер чемпіона світу за версіями WBC, WBO, IBF в першій важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) Едді Хірн назвав п'ять найкращих суперважковаговиків на сьогоднішній день.

"Я думаю, що зараз є п'ять боксерів, яких можна назвати ультраелітними, якщо хочете. Це п'ять найкращих суперважковаговиків у світі. Серед них є місце Олександру Усику. Так, він ще не провів жодного бою в цьому дивізіоні, але українець безперечний чемпіон у першій важкій вазі. Усик – геній, він обов'язково повинен бути в цьому списку.

Отже, це Ентоні Джошуа, Ділліан Уайт, Тайсон Ф'юрі, Деонтей Вайлдер і Олександр Усик. Для мене це п'ять найкращих суперважковаговиків у світі. Якщо розставити їх по порядку, то це Джошуа, Ф'юрі, Уайт, Вайлдер та Усик. Я знаю, що це думка може здатися спірною, але це моє внутрішнє відчуття", – сказав Хірн.

Нагадаємо, Усик дебютує в супертяжах поєдинком з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО). Бій відбудеться 25 травня у Оксон-Гілл (штат Меріленд).

В 2018 році Олександр Усик став переможцем Всесвітньої боксерської суперсерії, по черзі здолавши опонентів в особі Майріса Брієдіса, а потім росіянина Мурата Гассієва.

Також у листопаді Усик успішно захистив свої чемпіонські титули в Манчестері перемігши британця Тоні Беллью.

Раніше стало відомо про те, що WBC не буде відбирати чемпіонський титул в Усика.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі