Відомий боксер Костя Цзю допоможе Повєткіну підготуватися до бою із Кличком

Поділитися
Відомий боксер Костя Цзю допоможе Повєткіну підготуватися до бою із Кличком © sportbox.ru
Менеджмент російського боксера Олександра Повєткіна завершує формування тренерського штабу на бій із Володимиром Кличком.

Відомий фахівець Олександр Зімін, що днями відновив співпрацю з Олександром Повєткіним не виключає, що колишній чемпіон світу у легкій вазі за версіями WBC, WBA і IBF Костя Цзю увійде у тренерську команду суперника Володимира Кличка.

Принаймні ймовірність того, що Цзю знову почне ділитися досвідом з Олександром Повєткіним, як це було у 2012 році, досить висока.

"Яка ймовірність того, що Костянтин Цзю увійде у тренерський штаб Повєткіна? Думаю, що тренерський штаб буде змінено. Не можна сказати, що будуть якісь кардинальні зміни, але щоось ми, безумовно, виправимо. Повторюся, всі рішення будуть прийматися у серпні", - зазначив в інтерв'ю "Советскому спорту" Зімін.

Зазначимо, що Костя Цзю свого часу успішно підготував Повєткіна до бою з американцем Хасімом Рахманом: 29 вересня 2012 року росіянин впевнено здолав свого суперника - матч завершився у другому раунді технічним нокаутом.

"Зараз займаємося ЗФП, процес підготовки знаходиться на першому етапі і триватиме до 3 серпня. Вже після третього числа ми зберемося всі разом і вирішимо всі питання, які будуть стосуватися і подальшого процесу підготовки, та тренерського складу", - розповів про плани на майбутнє Зімін.

Відзначимо, що спочатку планувалося підключити до підготовки Повєткіна відомого тренера Фредді Роуча, але американець не зумів приїхати у Росію через щільний графік роботи.

Володимир Кличко також розпочне свою підготовку до зустрічі з Повєткіним, яка відбудеться 5 жовтня у Москві, у серпні - цілком можливо, що готувати його буде тренерський штаб з Джонатаном Бенксом і Джеймсом Алі Баширом. !zn

Читайте також:

Василь Ломаченко - за крок від підписання першого контракту у професійному боксі

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі