Відбулося зважування Шабранського і Ковальова

Поділитися
Відбулося зважування Шабранського і Ковальова Шабранський виявився важчим за Ковальова © allboxing.ru
Обидва бійця вклалися у вагу.

Українець В'ячеслав Шабранський (19-1, 16 КО) і його російський суперник Сергій Ковальов (30-2-1, 26 КО) перед майбутнім титульним поєдинком пройшли традиційну процедуру зважування.

Обидва боксера з першої спроби уклалися в ліміт напівважкій ваговій категорії (до 79,378 кг). Шабранський на вагах показав 79,28 кг, Ковальов – 78,92 кг.

Нагадаємо, бій Шабранський – Ковальов відбудеться 26 листопада в Нью-Йорку орієнтовно 06:00 за київським часом. На кону поєдинку стоятиме титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Шабранський в останній раз боксував у серпні, коли достроково розібрався з Тоддом Антенком Меєм в бою за другорядний вакантний титул WBC United States (USNBC).

Ковальов 17 червня в Лас-Вегасі зробив невдалу спробу взяти реванш у Андре Уорда і повернути собі статус чемпіона світу, поступившись технічним нокаутом.

Раніше був представлений промо-ролик бою Шабранський – Ковальов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі