Віце-президент "Карпат" Смалійчук покинув свій пост

Поділитися
Віце-президент "Карпат" Смалійчук покинув свій пост Смалійчук працював віце-президентом "Карпат" з листопада 2017 року © ua-football.com
Відставка сталася через скандальне відео.

Віце-президент львівських "Карпат" Олег Смайлічук подав у відставку після того, як в мережу потрапило скандальне відео з його участю.

На відео Смалийчук знаходиться в компанії фанатів "Карпат", які виспівують образливі фрази на адресу ФК "Львів". Після того, як відео розійшлося по мережі, Смалийчук вибачився і пішов у відставку.

"Прошу вибачення у всіх уболівальників футболу, і особливо у тих, чиї діти дивилися це відео. За свої слова і вчинки потрібно відповідати. З цього моменту я вже не віце-президент "Карпат". Дякую всім за підтримку. Це був дійсно крутий період мого життя. Приходьте на дербі, любіть футбол. Зустрінемося на фан-секторі. Вперед, леви", - написав Смалійчук в Facebook.

Зазначимо, що Смалійчук працював віце-президентом "Карпат" з листопада 2017 року.

"Карпати" після 19-ти зіграних турів перебувають на дев'ятому місці в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Завтра, 3 березня, "Карпати" зіграють проти ФК "Львів".

Раніше повідомлялося про те, що "Карпати" підписали півзахисника з чемпіонату Іспанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі