Ветерани "Дніпра" будуть грати у Другій лізі за СК "Дніпро-1" - ЗМІ

Поділитися
Ветерани "Дніпра" будуть грати у Другій лізі за СК "Дніпро-1" - ЗМІ Гравці "Дніпра" перейдуть в СК "Дніпро-1" © ФК Днепр
Новий клуб у Дніпрі вже почав формувати склад на наступний сезон.

СК "Дніпро-1", одним із власників якого є Ігор Коломойський, найближчим часом може бути заявлений у Другу лігу. Клуб вже почав формувати склад на наступний сезон, про що повідомив неофіційний сайт ФК "Дніпро".

Ряд гравців перейде в СК "Дніпро-1" з "Дніпра", який може припинити існування через борги. Очікується поява в новому клубі трійки голкіперів в особі Віктора Бабічіна, Данила Кучера і Олексія Баштаненка, а також ветеранів "Дніпра" - Сергія Кравченка, Володимира Польового та Євгена Чеберячка.

Крім того, з молодих гравців "Дніпра" новий клуб повинні поповнити Максим Лопирьонок та Ігор Когут. Доля інших поки що не відома і хтось з них може скласти компанію бажаючих залишитися в місті і новій команді.

У той же час, кілька футболістів, які добре зарекомендували себе в "Дніпрі" на рівні Прем'єр-ліги, можуть оформити відносини з СК "Дніпро-1", але при цьому підуть в оренду в луганську "Зорю". А Артем Довбик і Олександр Сваток можуть бути продані, так як до них є предметний інтерес, в тому числі з боку європейських клубів.

Раніше повідомлялося, що "Дніпро" отримав частину грошей за трансфер Євгена Коноплянки у "Шальке".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі