Вернидуб залишив посаду головного тренера "Зорі"

Поділитися
Вернидуб залишив посаду головного тренера "Зорі" Вернидуб тренував "Зорю" сім років © ФК Зоря
Луганський клуб залишився без наставника.

Контракт "Зорі" з головним тренером Юрієм Вернидубом розірвано за обопільною згодою сторін, повідомляє офіційний сайт луганського клубу.

"Сьогодні вранці відбулася розмова президента футбольного клубу "Зоря" Євгенія Гєллєра та головного тренера команди Юрія Вернидуба. За підсумками розмови було прийнято рішення про взаємне розірвання контракту футбольного клубу "Зоря" з Юрієм Вернидубом. Юрій Миколайович залишає посаду головного тренера "Зорі".

Щиро дякуємо Юрію Миколайовичу за роки, віддані футбольному клубу "Зоря", за енергію, спрямовану на розвиток команди та бажаємо успіхів у подальшій тренерській кар'єрі!", - свідчить заява на офіційному сайті луганчан.

Нагадаємо, що в листопаді 2011-го року Юрій Вернидуб став виконуючим обов'язки головного тренера "Зорі", а з 2 травня 2012-го року по справжній момент був головним тренером команди.

Під керівництвом Вернидуба "Зоря" завойовувала бронзові медалі УПЛ, виходила у фінал Кубка України, а також брала участь у груповому етапі Ліги Європи.

У нинішньому сезоні української Прем'єр-ліги "Зоря" фінішувала на п'ятому місці.

Раніше повідомлялося про те, що колишні арбітр і футболіст намагалися організувати договірний матч молодіжної команди "Зорі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі